Ik zoek jou.

Vanaf hier kunt u een oproep plaatsen.

 

Topic: Ik zoek jou.

Op zoek naar Voogdes Mevr. Rens(z) en

Jannah van Toren | 06/01/2016

Beste mensen. Ik ben op zoek naar mensen, die net als ik een voogdes hebben gehad met de naam Mevrouw Rens(z)en. Ik had haar als voogdes in 1963 tot en met 1972. Zij was werkzaam bij de Roomskatholieke Kinderbescherming in Breda. Ik zou graag ervaringen willen uitwisselen over deze mevrouw.
Alvast bedankt. Gr. Jannah

♥ free chat www.supondo.com ♥

♥ Maria 20 sexy ♥ | 05/03/2012

♥ yes a free chatroom under www.supondo.com This chat also works on android and iphone, ipad, kostenlos , gratis, chatten , social network ♥

Internaat-weeshuis De mark.

André | 08/11/2011

Sinds ongeveer 1958 (uiteraard met vele tussen poze) is deze persoon
opzoek naar gegevens c.q. personen betreffende in de hier vermelde
lijst van kindertehuizen, m.n."De Mark" De oorspronkelijke benaming was "Rusthuis De Mark". Dit werd rond 1926-1928 Rusthuis en herstellingsoord De Mark. en was v.a.1917-1933 gevestigd op de Baronlaan 174.te Breda. Na vele jaren, en soms intensief zoeken, heb
ik wel een klein beetje boven water kunnen krijgen. Wie weet nog meer?

New comment